POLÍTICA
Política 17/01/2011

Corbacho avisa que l'estat de les autonomies és inqüestionable i tocar-lo seria un retrocés

El diputat del PSC al Parlament i exministre de Treball, Celestino Corbacho, ha considerat avui que l'estat de les autonomies és "inqüestionable" i ha postulat els socialistes catalans com a "garants" d'aquest model

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } En una entrevista a ComRàdio, Corbacho ha defensat en aquest sentit les declaracions del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, en què va instar les comunitats autònomes a reduir la despesa pública. El dirigent del PSC ha argumentat que "és una obligació de totes les administracions rebaixar el dèficit per no tenir un problema global" com "també ha fet l'Estat", a l'hora que ha defensat l'estat de les autonomies.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És un bon model i això no es pot qüestionar, sinó que s'ha de coordinar i desenvolupar", ha asseverat Corbacho, per la qual cosa ha invitat CiU a fixar l'agenda política "en lloc de donar les culpes de tot a Madrid". També Corbacho s'ha referit als dos candidats que s'han presentat a les primàries del PSC per a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu i Montserrat Tura, i ha pronosticat que "les coses estaran molt disputades ", perquè són dos candidats "molt potents" i "estan molt preparats".

stats