Publicitat
Publicitat

Un programa de la televisió alemanya i un joc a internet es burlen del rei Joan Carles

El programa 'Leute, Leute!' va dedicar sis minuts a la suposada relació amb Corinna zu Sayn-Wittgenstein. El joc d'ordinador permet matar elefants a ritme de pasdoble

El rei Joan Carles està en el punt de mira de la sàtira a Alemanya. El programa 'Leute, Leute!', de la cadena pública ZDF, ha carregat el seu sarcasme contra la figura del monarca espanyol ( veure vídeo). L'espai ha recordat l'accident del seu nét Froilà, la cacera d'elefants a Botswana i la seva presumpta relació amb la princesa alemanya Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

El 'late-night show' va dedicar sis minuts i mig del seu programa mensual emès aquest maig a burlar-se molt durament dels últims episodis de què s'ha vist envoltat Joan Carles. La presentadora, Monika Gruber, va ironitzar sobre el gust per la cacera de "Joan Caos Carlos" i deixa anar algun comentari desvergonyit sobre la seva relació amb Corinna.

Gruber va acabar promocionant un joc d'ordinador anomenat 'Call of Dumbo' en què es posa a prova "l'instint de cacera" de l'internauta. En el joc, en què apareix una caricatura suposadament de Joan Carles i Corinna, l'usuari pot tirotejar elefants i pastilles contra la disfunció erèctil. A cada encert a les pastilles, la princesa alemanya va perdent una peça de roba i el rei té una erecció cada cop més evident. A cada pas de nivell de puntuació se sent un "olé". La música que acompanya el joc és 'Que viva Espanya'.

RE

Més continguts de