Política 22/05/2012

Un programa de la televisió alemanya i un joc a internet es burlen del rei Joan Carles

El programa 'Leute, Leute!' va dedicar sis minuts a la suposada relació amb Corinna zu Sayn-Wittgenstein. El joc d'ordinador permet matar elefants a ritme de pasdoble

Isaac Lluch
1 min
El joc Call of Dumbo

BerlínEl rei Joan Carles està en el punt de mira de la sàtira a Alemanya. El programa 'Leute, Leute!', de la cadena pública ZDF, ha carregat el seu sarcasme contra la figura del monarca espanyol (veure vídeo). L'espai ha recordat l'accident del seu nét Froilà, la cacera d'elefants a Botswana i la seva presumpta relació amb la princesa alemanya Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El 'late-night show' va dedicar sis minuts i mig del seu programa mensual emès aquest maig a burlar-se molt durament dels últims episodis de què s'ha vist envoltat Joan Carles. La presentadora, Monika Gruber, va ironitzar sobre el gust per la cacera de "Joan Caos Carlos" i deixa anar algun comentari desvergonyit sobre la seva relació amb Corinna.

Gruber va acabar promocionant un joc d'ordinador anomenat 'Call of Dumbo' en què es posa a prova "l'instint de cacera" de l'internauta. En el joc, en què apareix una caricatura suposadament de Joan Carles i Corinna, l'usuari pot tirotejar elefants i pastilles contra la disfunció erèctil. A cada encert a les pastilles, la princesa alemanya va perdent una peça de roba i el rei té una erecció cada cop més evident. A cada pas de nivell de puntuació se sent un "olé". La música que acompanya el joc és 'Que viva Espanya'.

stats