CONGRÉS DEL PP
Política 05/05/2012

Cornet lamenta que el Govern "inverteixi en ambaixades" mentre l'Estat "garanteix" el pagament de nòmines i proveïdors

Els compromissaris populars aproven per unanimitat l'informe de gestió presentat pel secretari general del PP

S. González / R. Tugas
1 min

BarcelonaEl secretari general del PP, Jordi Cornet, ha lamentat que el Govern “inverteixi en ambaixades” mentre el govern espanyol “garanteix” el pagament a proveïdors i nòmines dels treballadors públics. “L'Estat, no només està complint, sinó que avança diners per pagar nòmines”, ha dit Cornet. El dirigent ha insistit que Alícia Sánchez-Camacho pot “unificar la centralitat” i defensar els interessos reals dels catalans. L'informe de gestió presentat per Cornet ha rebut el vist-i-plau del 100% dels compromissaris del congrés.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cornet ha afirmat que, després del congrés de confrontació del 2008, s'han aconseguit els tres objectius que el partit es va fixar. El primer era millorar la presència territorial a través de la renovació i el creixement. El secretari general ha recordat que han estat renovades en un 61% les estructures locals del partit i que el partit ha guanyat 3.391 afiliats més. El segon objectiu era posicionar-se a l'escenari polític català i el tercer comunicar més i millor.

El secretari general del PP de Catalunya també ha recordat els darrers èxits electorals del partit. A les autonòmiques van obtenir el seu millor resultat de la història i van esdevenir tercera força política. A les municipals van aconseguir 473 regidors i el partit participa en 54 governs locals i té 11 alcaldies. Per últim, ha recordat també l'increment de vots que van experimentar els populars a Catalunya a les darreres eleccions generals.

stats