Publicitat
Publicitat

Eleccions 20-N

Coscubiela: "Rajoy i Duran es carregaran la llei de l'avortament"

El cap de llista d'Iniciativa diu que els candidats de PP i CiU són "els representants a la terra" dels bisbes

Joan Coscubiela, candidat d'Iniciativa a les eleccions espanyoles, ha advertit aquest diumenge que "si les dones callen el 20-N, parlaran els bisbes a través dels seus representants a la terra, el senyor Duran i el senyor Rajoy". Coscubiela ha afegit que Duran i Rajoy "es carregaran la llei de l'avortament", i ha recordat que la reforma aprovada l'any passat va tenir set vots en contra, dos a favor i una abstenció dels diputats de CiU.

El candidat ecosocialista ha aprofitat l'acte sobre polítiques de gènere de la campanya, celebrat a Sant Feliu de Llobregat, per valorar el "globus sonda del projecte de 'Las Vegas'", que ha dit que "només beneficiarà els especuladors i els que guanyen diners amb el negoci del joc i de la prostitució". Segons Coscubiela, "és clau abordar el tema de la prostitució" però no "perseguint les dones perquè no molestin visualment".

La número dos de la candidatura, Laia Ortiz, ha lamentat que "el buit legal que existeix fa difícil lluitar contra l'explotació de les dones" i ha afegit que "l'única manera de fer-ho és regular aquesta activitat". D'aquesta manera, segons planteja Iniciativa, es reconeixerien drets de les treballadores del sexe com el dret a l'atur, a la baixa per malaltia i a unes pensions dignes.

RE

Més continguts de