Eleccions 20-N
Política 05/11/2011

Coscubiela: "Els pensionistes no han estirat més el braç que la màniga"

El candidat d'ICV-EUiA, a la gent gran: "Vosaltres sou la millor xarxa social"

Auri Garcia Morera
1 min
Coscubiela, amb el col·lectiu de gent gran del partit

BarcelonaEl candidat d'Iniciativa a les eleccions espanyoles, Joan Coscubiela, ha advertit en un acte amb el col·lectiu de gent gran del partit que "hi ha situacions absolutament intolerables" amb les pensions i ha recordat que "no han estat els pensionistes els que han estirat més el braç que la màniga sinó que han estat els especuladors".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Coscubiela ha promès recuperar el poder adquisitiu perdut per la congelació de les pensions de l'any passat, que ha assegurat que "no es pot justificar". També ha proposat un increment de les pensions mínimes i especialment les de viudetat, les no contributives i les del SOVI, algunes de les quals estan per sota dels 350 euros. Per finançar aquestes noves despeses, ha insistit a reclamar "un increment de la fiscalitat".

A més de reconèixer els anys de lluita pels drets socials dels assistents, més d'una vuitantena d'entusiastes, el candidat ecosocialista els ha demanat que parlin amb els seus veïns, amics, fills i néts per influir en el seu vot. "Abans de Twitter, vosaltres heu estat i seguiu sent la millor xarxa social d'aquest país", els ha dit.

stats