Política 14/09/2012

Cospedal avisa Catalunya que "no es pot pretendre abandonar el vaixell i alhora demanar un flotador"

La secretària general del PP ha insistit des de Gandia que "si algú creu que pot sortir sol de la crisi s'equivoca"

Efe
1 min
María Dolores de Cospedal i Alberto Fabra, Gandia, en el sopar d'obertura del curs polític del PP valencià / EFE

GandiaLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha fet aquesta divendres a la nit una advertència a Catalunya, en relació al sobiranisme. Segons ella, "no es pot pretendre abandonar el vaixell i alhora demanar un flotador [en referència al pacte fiscal] i enfonsar tots els altres".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"O sortim tots junts (de la crisi) o no. Si algú creu que en pot sortir sol s'equivoca", ha insistit Cospedal en el sopar d'obertura del curs polític del PP al País Valencià a Gandia, en el que ha estat el segon missatge adreçat a Catalunya en un dia, després que aquest matí ja hagi dit a Artur Mas que "no és moment d'amenaces ni xantatges".

En el seu discurs, Cospedal ha disculpat l'absència del líder del partit i president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i ha transmès un missatge de la seva part el PP valencià, que considera un "exemple" per a la resta dels populars i que "porta al cor".

En aquest mateix acte, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha reclamat un finançament autonòmic "just", perquè "la Comunitat Valenciana està infrafinançada", i també ha promès que seguirà demanant aigua i infraestructures, com ara el corredor mediterrani i l'AVE fins a Alacant i Castelló.

stats