Política 11/09/2015

Cospedal: "El PSOE és més radical, independentista i demagog que els mateixos radicals, populistes i independentistes"

La secretària general del PP acusa Artur Mas d'haver convertit la Diada en una "trinxera"

Ara
1 min
María Dolores de Cospedal i José María Aznar.

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha tornat a erigir el seu partit en l'únic capaç de garantir la unitat d'Espanya. Tant és així que ha arribat a acusar el PSOE de ser "més radical, independentista i demagog que els mateixos radicals, populistes i independentistes". Ho ha dit després que el PSC permetés amb el seu vot l'entrada dels ajuntaments de Terrassa i Castelldefels a l'Associació de Municipis per la Independència: "Parlen de terceres vies, però quan s'asseuen als ajuntaments voten amb els independentistes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No deixarem que ningú els faci estrangers al seu poble. Ho defensarem aferrissadament i no permetrem que els prenguin el dret des de cap racó a ser catalans, espanyols i europeus", ha etzibat des de Madrid.

Diada de "trinxera"

Per Cospedal, Artur Mas ha convertit la Diada en "una trinxera de retrets" que, segons ella, fomenta les divisions i aixeca fronteres. En aquest context, ha cridat als "molts catalans silenciosos" que no aniran a la manifestació de la Diada que vagin a les urnes el dia 27 perquè, segons ella, els volen fer "callar", però la "democràcia" i la "convivència" es defensen "exercint el vot". En una reunió amb els portaveus parlamentaris de les 17 comunitats, Cospedal ha assegurat que tant en les eleccions catalanes com en les generals hi ha en joc el "futur d'Espanya".

stats