Política 01/03/2014

Cospedal demana al nou líder del PP andalús que no deixi que res el "desorienti"

La secretària general el PP reivindica "un partit unit, fort i cohesionat" al congrés en què s'ha escollit Juan Manuel Moreno com a president popular a Andalusia

Ara / Efe
1 min
María Dolores de Cospedal i Juan Manuel Moreno, a l'arribada a l'acte d'inauguració del congrés regional del PP andalús / EFE

SevillaLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha demanat aquest dissabte al pròxim president de la formació a Andalusia, Juan Manuel Moreno, que no deixi que "ni el que ha passat, ni el que passi, ni el que passarà el desorienti" del que ha de ser el seu objectiu, que és treballar per als ciutadans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva intervenció en l'obertura del congrés regional del PP andalús, que se celebra aquest cap de setmana a Sevilla, Cospedal ha assenyalat que Moreno té tot el suport del PP, i ha afirmat que el partit que sortirà del conclave ha de ser "un partit unit, fort i cohesionat".

Aquestes declaracions arriben després que Cospedal negués la setmana passada sentir-se "desautoritzada" per Mariano Rajoy per la designació de Moreno com a candidat a liderar els populars andalusos. La popular desmentia, així, la seva preferència per l'elecció de José Luis Sanz com a candidat, com apuntaven veus del PP. No obstant això, va deixar entreveure el seu malestar amb el que va anomenar les "intrigues" dins el partit. "Tinc la sensació que no es tracta a tothom igual", va afirmar.

En l'obertura del congrés, la secretària general ha subratllat que el canvi en el partit que comportarà aquest conclave és "precursor del canvi" que tindrà el govern de la comunitat autònoma. Les seves primeres paraules han estat per a qui deixa avui el lideratge del partit a Andalusia, Juan Ignacio Zoido, i per al secretari general sortint, José Luis Sanz, que –segons ha dit– han fet "un gran treball" del qual han de sentir-se "orgullosos".

stats