Política 04/10/2014

Cospedal torna a brandar la legalitat contra el procés català

Las secretària general del PP erigeix Rajoy en la «garantia» que l'Estat no tolerarà cap incompliment de la legalitat: «La llei és igual per a tots i tothom l'ha de complir»

Ara
1 min

BarcelonaLlei i unitat de la sobirania espanyola davant la consulta del 9-N. La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha advertit un cop més aquest dissabte que «la llei és igual per a tots i tothom l'ha de complir», i ha erigit Rajoy en la «garantia» que així serà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant una intervenció en la reunió interparlamentària que celebren els populars aquest dissabte, en què també hi pren part el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, Cospedal ha advertit que «s'ha de parlar bé d'Espanya» en benefici de la imatge internacional de l'Estat per afermar la «recuperació». «Jo parlaré bé d'Espanya sempre que pugui, naturalment, perquè n'hi ha molts entestats a no parlar bé del nostre país, i parlar bé d'Espanya és parlar bé de Galícia, de Catalunya, d'Andalusia, de Castella La Manxa, de Balears...», ha clamat.

Cospedal ha tornat a esgrimir l'argument de les «fronteres» que, diu, els sobiranistes volen aixecar. «No estem per aquesta labor i estem fent el que hem de fer perquè no sigui així», ha etzibat. La secretària general del PP i també presidenta de Castella La Manxa ha elogiat els fons de liquiditat del govern espanyol per pagar proveïdors de les autonomies. Ha afirmat que «Catalunya és la que més ha rebut» de l'Estat per «poder pagar els seus deutes», en una intervenció que ha rebut els aplaudiments dels participants en la Interparlamentària del PP.

stats