CAP AL 20-N
Política 06/11/2011

Cospedal assegura que el PP "estima Catalunya"

La secretària general del PP defensa les seves retallades a Castella-La Manxa i promet que el PP abaixarà els impostos

Sara González
2 min
Cospedal

Badalona"El PP estima Catalunya", ha reclamat la secretària general del PP i presidenta de Castella-La Manxa, María Dolores de Cospedal, durant el míting central del PP a Badalona. D'aquesta manera la secretària general del PP ha replicat als partits que asseguren que votar els populars és votar en contra de Catalunya. La dirigent del PP ha lamentat que se'ls vulgui "deixar de costat" i se'l consideri un partit anticatalà. "A Catalunya som com el te. Com més bullint i calenta s'hi tira l'aigua més fort es fa", ha etzibat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

p { margin-bottom: 0.21cm; } Cospedal ha reivindicat, davant les crítiques dels socialistes, la seva gestió de retallades al front de la comunitat manxega. Cospedal, que ha assistit a l'acte central del PP a Badalona en lloc de Mariano Rajoy, ha argumentat que les seves retallades s'han centrat en la meitat dels alts càrrecs, les empreses i fundacions públiques i l'eliminació d'administració paral·lela i no s'ha tocat, com a fet CiU a Catalunya, les polítiques socials. La secretària general del PP ha anat més enllà i ha promès que, si el seu partit guanya, abaixarà els impostos.

Cospedal ha fet aquesta autodefensa després que els socialistes l'hagin assenyalat com l'avantsala d'allò que pensa fer Mariano Rajoy si arriba a la Moncloa. La dirigent popular ha etzibat a la candidata del PSC, Carme Chacón, que si ella tenia la fórmula per crear ocupació i garantir les polítiques socials, tal i com diu als seus mítings, “per què no li va dir a Zapatero mentre estava amb ell?”.

Davant l'ofensiva de CiU, que després de l'enquesta del CIS que dóna una àmplia victòria als populars ha enfocat les seves càrregues contra Mariano Rajoy, Cospedal ha contraatacat responent que és “faltar a la veritat” dir que el PP és un partit que va en contra de Catalunya. “Ha estat nefast per a Catalunya el suport que CiU ha prestat al PSOE i hauria d'avergonyir-se”, ha etzibat la secretària general assenyalant CiU com a corresponsable de les polítiques de Zapatero.

stats