Política 17/10/2012

Coto desautoritza Cobo: el bucle del PP amb els tuits polèmics

El diputat i president de les Noves Generacions, José Antonio Coto, critica el regidor de Rubí Jonatan Cobo pel tuit de l'Artur Mas nazi dos dies després d'haver provocat la seva pròpia polèmica a la xarxa anunciant que els títol universitaris deixarien d'estar reconeguts en la Catalunya independent

Ara
1 min
José Antonio Coto, diputat i president de Noves Generacions del PP a Catalunya, en una visita a Mataró / ACN

BarcelonaEl diputat i president de Noves Generacions del PP català, José Antonio Coto, ha desautoritzat amb contundència el regidor popular de Rubí i president local de les joventuts populars, Jonatan Cobo, pel tuit en què presentava un fotomuntatge del president de la Generalitat, Artur Mas, vestit amb un uniforme nazi, informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És desafortunat, no ho comparteixo i no es correspon amb l'estil de la campanya del Partit Popular", ha dit Coto aquest dimecres al matí durant una visita a Mataró. Com ha fet Alícia Sánchez-Camacho a Barcelona també aquest matí, Coto ha recordat que Cobo ja es va disculpar ahir mateix "públicament" –amb un altre tuit–, i ha considerat que amb aquest penediment n'hi ha prou per tancar la polèmica.

El cas és, però, que aquesta crítica inequívoca de Coto per un tuit polèmic d'un membre del seu partit arriba dos dies després que ell mateix generés una altra polèmica a Twitter, amb una piulada en què vaticinava que els títols universitaris catalans deixarien de tenir validesa en una Catalunya independent. En aquest cas, però, ningú el va desautoritzar: ans al contrari, Camacho va assegurar ahir que compartia aquest punt de vista i el va fer seu.

stats