Política 27/08/2015

Cristina Cifuentes farà campanya a Catalunya amb García Albiol

La presidenta de la Comunitat de Madrid nega "tensions" al partit i diu que hi ha una "gran unitat" al PP

1 min

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha transmès avui el "suport unànime" del PP al candidat del PP a Catalunya per al 27-S, Xavier García Albiol, i ha revelat que viatjarà a Catalunya per acompanyar-lo durant la campanya electoral.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de l'acte d'inauguració del parc lineal Joan Carles I a la localitat madrilenya de Boadilla del Monte, Cifuentes ha negat que la gestió a Madrid i les propostes per a Catalunya hagin obert tensions al PP. "No només no hi ha tensions sinó que en aquests moments hi ha una gran unitat amb un objectiu comú: les eleccions catalanes són fonamentals per a tots nosaltres", ha dit.

La presidenta regional ha insistit que "Catalunya forma part d'Espanya" i que, tal com transmet "permanentment" García Albiol, "Espanya no es pot concebre sense Catalunya" i tot el que passi en aquest territori "és fonamental".

Cifuentes ha explicat que, encara que al PP hi pot haver discrepàncies puntuals sobre algun assumpte, "en aquests moments tot el partit dóna suport de manera unànime" al candidat del PP per al 27-S. Xavier García Albiol "és el candidat que Catalunya necessita i per descomptat sóc la primera que li dóna suport", ha sentenciat Cifuentes després de revelar que ha acceptat "encantada" la petició del candidat perquè l'acompanyi durant la campanya electoral del 27 de setembre.

stats