Política 29/12/2011

Cristina Narbona: "Blanco ha de prendre una decisió personal. Jo dimitiria"

"Jo dimitiria, perquè crec que algú que està imputat s'ha de separar d'una funció en la qual ha d'estar lliure de tota sospita", ha manifestat la diputada socialista

Efe
1 min

MadridLa diputada del PSOE Cristina Narbona considera que el secretari d'organització del seu partit, José Blanco, que serà investigat pel Tribunal Suprem pel cas Campeón, "ha de prendre una decisió personal". "Jo dimitiria", afirma ella.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Punto Radio, Narbona s'ha expressat així en ser preguntada per la decisió del Tribunal Suprem de declarar-se competent per investigar l'exministre de Foment en relació amb l'operació "Campeón". "Jo dimitiria, perquè crec que algú que està imputat s'ha de separar d'una funció en la qual ha d'estar lliure de tota sospita", ha manifestat la diputada socialista, segons informa la cadena de ràdio en una nota.

El futur del PSOE

Narbona ha recalcat que, en tot cas, la decisió correspon al mateix José Blanco. Respecte a la situació al PSOE, la responsable del programa electoral amb el qual Alfredo Pérez Rubalcaba es va presentar a les eleccions del 20 de novembre, ha assenyalat que el PSOE necessita un líder amb urgència i que el congrés federal s'ha de celebrar al febrer, quan està convocat, perquè amb ell no s'esgota el debat d'idees i la reflexió que els socialistes han de fer.

Ha donat suport, així mateix, a la idea de l'exministra de Defensa, Carme Chacón, que el candidat socialista sigui elegit en unes primàries obertes a tota la societat, no només als militants del PSOE, també als simpatitzants.

Narbona, signant del manifest "Molt PSOE per fer", ha afegit que no li importaria que el PSOE tingués un secretari general per a les funcions institucionals i, a més, un candidat, per separar les dues tasques.

stats