Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Cristóbal Montoro no tanca la porta al pacte fiscal, però avisa que abans cal sortir de la crisi

El coordinador d'Economia del PP celebra que la privatització d'El Prat es faci "sensatament" després de les eleccions generals

El coordinador d'Economia del Partit Popular, Cristóbal Montoro, ha deixat la porta oberta a un pacte fiscal entre Catalunya i l'Estat. "S'han d'establir les condicions econòmiques perquè Catalunya sigui un motor de prosperitat i desenvolupament, i a partir d'aquí, atendre els equilibris econòmics i fiscals entre Catalunya i Espanya", ha assegurat Montoro en un dinar a la Cambra de Comerç de Barcelona. El coordinador econòmic dels populars ha assegurat s'ha de procurar una relació amb els catalans perquè "sense Catalunya no es pot sortir de la crisi". Montoro també ha assegurat que el procés de privatització de l'aeroport d'El Prat es farà "sensatament a partir del 20-N".

El coordinador ha precisat però que "aquests principis" es poden aplicar "sempre i quan convingui a tothom". Això sí, ha dit, primer "s'ha de prioritzar la sortida de la crisi econòmica" i estimular el creixement perquè si no "no sé què repartirem". A partir d'aquí ja s'establiran "els termes que cadascú vulgui dir-ne perquè tots estiguem a gust a la casa comuna".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT