Publicitat
Publicitat

C's acusa Homs d'"enganyar" els empleats públics amb la paga extra i d'"utilitzar-los" per pressionar ERC

Carina Mejías denuncia la "hipocresia" del Govern en denunciar les restriccions pressupostàries "mentre alguns càrrecs de la Generalitat reserven per a ells el cobrament de sobresous per participar en reunions que serveixen per cobrar dietes extraoficials"

La portaveu de C's al Parlament, Carina Mejías, ha acusat aquest dimarts el portaveu del Govern, Francesc Homs, d'"enganyar"  els empleats públics dient-los que recuperaran la paga extra i d'"utilitzar-los" com a mesura de pressió perquè ERC doni suport a l'aprovació de pressupostos donat que el Govern no té el suport de cap partit polític per poder tirar endavant els comptes. C's no entén que l'executiu prometi el retorn de la 14a paga a la vegada que Homs admet que aquesta no està garantida sense els pressupostos.

Mejías ha criticat que alguns alts càrrecs del Govern cobrin sobresous "en base a dietes que s'escapen dels controls oficials". De fet, ha criticat la "hipocresia" del Govern en denunciar les restriccions pressupostàries "mentre alguns alts càrrecs de la Generalitat reserven per a ells el cobrament de sobresous per participar en reunions d'ens públics que els serveixen per cobrar dietes de forma extraoficial". En aquest sentit, Mejías també ha anunciat que C's presentarà una bateria de preguntes per saber quins alts càrrecs del Govern cobren sobresous "injustificats".

També ha denunciat que la Generalitat "exigeixi" el nivell J de català als funcionaris de Justícia quan són "els qui menys cobren" de l'Estat.

 

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT