Política 17/01/2015

C's insta Mas a "deixar de fugir del cèrcol de la corrupció" i a explicar-se al Parlament

Mejías titlla d'"operació política" l'acord amb Junqueras i lamenta els "vuit mesos de propaganda" que generarà

Acn
2 min
La portaveu del grup parlamentari C's, Carina Mejías. ACN

La portaveu del grup parlamentari de C's, Carina Mejías, ha instat a Artur Mas a "deixar de fugir del cèrcol de la corrupció i donar explicacions al Parlament" a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal i que gira sobre el cas Pujol, després que CiU i ERC tombessin de nou la compareixença de Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El president de la Generalitat sap què ocorria a CiU, com a mà dreta de Pujol", recull el partit en un comunicat. Mejías també ha criticat Mas per voler "sotmetre els catalans a vuit mesos de propaganda amb l'única finalitat de guanyar a ERC". "Li importen poc els problemes dels catalans i ha enganyat a ERC per formar part d'aquesta d'operació política.

La portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C's), Carina Mejías, ha instat a Artur Mas a "deixar de fugir del cèrcol de la corrupció i donar explicacions al Parlament" sobre el cas Pujol.

Després que ERC "salvés" aquest divendres per quarta vegada a Mas de comparèixer a la comissió que ho investiga al Parlament, Mejías ha assegurat que "el president de la Generalitat sap què ocorria a CiU, com a mà dreta de Pujol", i per això, li ha exigit "explicar fins a quin punt sabia de les pràctiques corruptes". A més, ha recordat que "diversos membres del govern de Pujol, del que ell va participar, estan implicats en casos de corrupció política".

En relació l'avançament de les eleccions pel 27-S després de l'acord de Mas amb Oriol Junqueras, Mejías ha criticat que el presient "pretén sotmetre als catalans a vuit mesos de propaganda amb l'única finalitat de guanyar a ERC". "Li importen poc els problemes dels catalans i ha enganyat a ERC per formar part d'aquesta espècie d'operació política", ha alertat la portaveu de C's. Per tot plegat, en un comunicat ha insistit que deixi pas a "un govern amb les mans netes que governi per a tots els catalans"

stats