C's esperarà que passi el congrés regional del PP abans de votar una moció de censura a Múrcia

El partit taronja dona una segona oportunitat als seus socis. Si el PP no compleix, no votaran el candidat d'un altre partit sinó que forçaran eleccions

Ciutadans ha donat aquest dimecres 19 dies de termini al president de la Comunitat de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez, perquè dimiteixi o convoqui eleccions abans de donar suport a una moció de censura que no suposaria la constitució d'un govern de coalició sinó la celebració d'uns nous comicis.

El líder regional de la formació taronja, Miguel Sánchez, ha anunciat després de la reunió mantinguda amb el seu homòleg del PSOE, Rafael González Tovar, que el PP "té fins al 27 de març per canviar de candidat", data a partir de la qual promourien una moció de censura a la cambra al costat de l'oposició.

En aquesta data -tot i que C's no s'hi ha referit-, el PP murcià ja haurà celebrat el seu congrés regional, en el qual Pedro Antonio Sánchez aspira a ser escollit president del partit. 

Miguel Sánchez i González Tovar s'han reunit durant més de dues hores en un hotel de Múrcia en el primer dels encontres anunciats després de la ruptura del pacte de govern entre PP i Cs i la negativa a dimitir del president, Pedro Antonio Sánchez, investigat en el cas Auditori.

El líder del Ciutadans, Albert Rivera, ha precisat que no donaran suport a cap candidat alternatiu, però ha confiat que sigui el mateix PP qui decideixi convocar eleccions o proposar un substitut per al president imputat.