Política 29/11/2016

C's indemnitza la seva excap de premsa després d'una denúncia per assetjament laboral

El partit d'Albert Rivera paga 153.000 euros a Imma Lucas abans d'arribar a judici, segons publica 'El Periódico'

Ara
1 min
Albert Rivera durant la seva intervenció

BarcelonaAlbert Rivera ha indemnitzat amb 153.000 euros a la seva excap de premsa Imma Lucas per evitar un judici després d'un acomiadament. Així ho explica avui 'El Periódico', que assegura que la treballadora del partit va interposar una demanda per assetjament laboral: Imma Lucas, després d'estar embarassada de bessons, va tornar de la baixa maternal i mai més va recuperar el seu antic lloc de cap de premsa. Va ser "relegada" a l'àrea de premsa del grup municipal de l'Ajuntament de Barcelona. D'acord amb la demanda, se li van assignar "funcions irrellevants" i se la va "humiliar personalment i professionalment". Finalment va ser acomiadada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de C's consultades per l'ARA confirmen que van arribar a un acord previ amb la treballadora però no abonen la versió d'assetjament laboral que denuncia Lucas. "És una qüestió d'un treballador del partit. Hi va haver diferències amb la relació laboral i al final es va optar per l'acomiadament. Ho han portat els advocats i hi ha hagut un acord entre les parts", asseguren, tot afegint que el relat que envolta el cas "no és cert".

D'acord amb la demanda que publica 'El Periódico', Lucas va deunciar el partit, el grup parlamentari i el líder, Albert Rivera, però també els dirigents José Manuel Villegas i Fernando de Páramo. Els acusava de fer-li el "buit" i d'impossibilitar la seva comunicació directa amb Rivera, a qui havia acompanyat com a cap de premsa des dels seus inicis a la formació taronja. El partit taronja ha reconegut l'acomiadament improcedent en indemnitzar Lucas.

stats