Política 27/02/2015

C's firma articles a Cugat.cat amb la imatge d'un professor universitari alemany

El mitjà local anuncia que el partit tampoc no ha pogut demostrar que existeixi uns persona amb el nom que signa les columnes

Ara
1 min
Notícia publicada al Cugat.cat

BarcelonaL'agrupació local de Ciutadans de Sant Cugat ha publicat dues columnes d'opinió al mitjà Cugat.cat firmades per un simpatitzant suposadament anomenat Jordi Riure del qual no n'ha pogut demostrar l'existència i il·lustrades amb la fotografia d'un professor d'una universitat alemanya de nom Karl Albrecht Schachtschneider. El mateix mitjà local ha fet pública aquesta situació i ha anunciat que ha requerit explicacions al partit, el qual assegura que l'enviament de la imatge facilitada es deu a "un desafortunat error informàtic", que "s'han depurat responsabilitats" internes i s'han implementat controls per evitar que es repeteixi la situació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tanmateix, Cugat.cat reconeix que C's no va avisar de l'error de la fotografia quan es van difondre les dues columnes ni ha demostrat l'existència de Roures. Així, el mitjà ha despenjat per ara els dos articles amb la imatge d'Albrecht Schachtschneider, que van ser publicats el 30 de novembre de l'any passat i el 22 de febrer d'enguany. Cugat.cat dóna l'oportunitat de difondre articles d'opinió a tots els partits que es van presentar a les eleccions del 2011, tot i que no obtinguessin representació, com és el cas de C's.

stats