Política 11/07/2017

Jordi Cuixart, sobre el 'conseller del referèndum': "És l'hora dels lideratges"

El president d'Òmnium Cultural assegura a Catalunya Ràdio que dona la benvinguda a totes les actuacions "que suposin màxima claredat amb les consignes i l'organització" de l'1-O

Ara
1 min
Jordi Cuixart: “L’independentisme comet  un greu error quan creu  que és l’eix central”

BarcelonaEl president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha donat la benvinguda aquest dimarts a Catalunya Ràdio a la idea que, segons va avançar l'ARA, madura el Govern, de concentrar tota l'operativitat del referèndum en un únic conseller. "És l'hora dels lideratges", ha assegurat Cuixart: "Tot allò que suposi màxima claredat amb les consignes i l'organització del referèndum serà benvingut". "Benvingudes siguin totes les actuacions que es facin perquè el referèndum es pugui celebrar de la manera més eficaç possible", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cuixart ha insistit en la idea que cal "claredat" sobre el referèndum, i s'ha mostrat convençut que "els ajuntaments no defraudaran la ciutadania": "Demanem als comuns que no hi hagi tebiors i que estiguin a l'altura del moment històric".

Respecte al PSC, ha lamentat la seva posició contrària a la celebració de la votació i ha assegurat que "no voldria ser un alcalde de l'àrea metropolitana explicant als seus ciutadans que s'alineen amb l'Estat".

stats