Jordi Cuixart, sobre el 'conseller del referèndum': "És l'hora dels lideratges"

El president d'Òmnium Cultural assegura a Catalunya Ràdio que dona la benvinguda a totes les actuacions "que suposin màxima claredat amb les consignes i l'organització" de l'1-O

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha donat la benvinguda aquest dimarts a Catalunya Ràdio a la idea que, segons va avançar l'ARA, madura el Govern, de concentrar tota l'operativitat del referèndum en un únic conseller. "És l'hora dels lideratges", ha assegurat Cuixart: "Tot allò que suposi màxima claredat amb les consignes i l'organització del referèndum serà benvingut". "Benvingudes siguin totes les actuacions que es facin perquè el referèndum es pugui celebrar de la manera més eficaç possible", ha afirmat. 

Cuixart ha insistit en la idea que cal "claredat" sobre el referèndum, i s'ha mostrat convençut que "els ajuntaments no defraudaran la ciutadania": "Demanem als comuns que no hi hagi tebiors i que estiguin a l'altura del moment històric".

Respecte al PSC, ha lamentat la seva posició contrària a la celebració de la votació i ha assegurat que "no voldria ser un alcalde de l'àrea metropolitana explicant als seus ciutadans que s'alineen amb l'Estat".