NOU GOVERN

El consell executiu de demà farà nous nomenaments

Jordi Cuminal serà el secretari general de Comunicació de l'executiu de Mas

Xavier Crespo (CDC) s'encarregarà de la secretaria general de Seguretat i Antoni Castellà (Unió) liderarà l'àrea d'Universitats

El consell exectiu de demà del nou govern servirà per nomenar alguns càrrecs que encara quedaven vacants. Segons ha pogut saber l'ACN i 3/24, un dels escollits d'Artur Mas serà Jordi Cuminal, que a partir d'ara ocuparà la secretaria general de Comunicació de l'executiu. Fins ara, aquest tècnic superior en gestió comercial i màrqueting de 33 anys era el secretari de Comunicació de CDC i primer tinent d'alcalde de Sant Celoni, d'on és regidor des del 2003. Igualment, és diputat al Parlament i vicepresident primer del Fòrum de Joves Regidors (ACM) des de 2008. També va ser secretari general de la JNC, les joventuts de CDC, entre el 2004 i el 2008.


Igualment, la reunió de govern nomenarà l'actual alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo (CDC), secretari general de Seguretat i el que ha estat secretari segon de la mesa del Parlament, Antoni Castellà (Unió), nou secretari general d'Universitats.

Més continguts de