NOU GOVERN
Política 03/01/2011

Jordi Cuminal serà el secretari general de Comunicació de l'executiu de Mas

Xavier Crespo (CDC) s'encarregarà de la secretaria general de Seguretat i Antoni Castellà (Unió) liderarà l'àrea d'Universitats

Redacció
1 min
Els responsables de la campanya 2.0 de CiU Roc Fernàndez i Jordi Cuminal.

BarcelonaEl consell exectiu de demà del nou govern servirà per nomenar alguns càrrecs que encara quedaven vacants. Segons ha pogut saber l'ACN i 3/24, un dels escollits d'Artur Mas serà Jordi Cuminal, que a partir d'ara ocuparà la secretaria general de Comunicació de l'executiu. Fins ara, aquest tècnic superior en gestió comercial i màrqueting de 33 anys era el secretari de Comunicació de CDC i primer tinent d'alcalde de Sant Celoni, d'on és regidor des del 2003. Igualment, és diputat al Parlament i vicepresident primer del Fòrum de Joves Regidors (ACM) des de 2008. També va ser secretari general de la JNC, les joventuts de CDC, entre el 2004 i el 2008.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Igualment, la reunió de govern nomenarà l'actual alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo (CDC), secretari general de Seguretat i el que ha estat secretari segon de la mesa del Parlament, Antoni Castellà (Unió), nou secretari general d'Universitats.

stats