POLÍTICA
Política 31/01/2013

La cúpula del PSOE, reunida per analitzar la "gravetat" del cas Bárcenas

Rubalcaba convoca una reunió extraordinària de la permanent de l'executiva federal per a aquest divendres per estudiar les informacions sobre el cas

Ara / Efe
1 min

MadridLa cúpula del PP, amb la vicesecretària general al capdavant, Elena Valenciano, es troba reunida a la seu socialista del carrer Ferraz per estudiar la "gravetat" de les informacions publicades sobre l'extresorer del PP Luis Bárcenas i la suposada comptabilitat en B en el partit. Fonts del PSOE han informat que Valenciano i el secretari d'Organització, Óscar López, estan reunits amb altres dirigents socialistes, entre ells, la portaveu al Congrés, Soraya Rodríguez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mentrestant, el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, és a Canàries per participar en la comissió d'enllaç de l'executiva federal amb els socialistes canaris i aprofitarà per comparèixer davant els mitjans de comunicació per exigir explicacions al president del govern, Mariano Rajoy , d'acord amb les mateixes fonts.

Reunió extraordinària de la permanent del PSOE

Rubalcaba ha convocat per demà una reunió extraordinària de la comissió permanent de l'executiva federal del PSOE per analitzar "les gravíssimes" informacions sobre Bárcenas, segons les mateixes fonts. El diari 'El País' publica aquest dijous una suposada comptabilitat manuscrita dels extesoreros del PP Álvaro Lapuerta i Luis Bárcenas que reflecteix pagaments a la cúpula del partit, incloent-hi el cap de l'executiu, Mariano Rajoy, i ingressos per donacions de diferents empreses.

stats