EL PODER TERRITORIAL EN JOC
Política 14/05/2011

Vila d'Abadal considera la Plataforma ultra d'Anglada un “càncer”

L'alcalde més important d'Unió prescindeix de Duran i Lleida i opta pel conseller Felip Puig en l'acte central de campanya de CiU a Osona

Redacció
1 min

VicL'alcalde i candidat a la reelecció per CiU a Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha fet una crida a la lluita contra Plataforma per Catalunya "perquè és un càncer que pot créixer i crear confrontació i inestabilitat social". Així ho ha explicat durant l'acte central de campanya que la federació de CiU a Osona ha celebrat aquest divendres. Un acte que ha evidenciat la ruptura de Vila d'Abadal amb el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que va aflorar arran de l'entrevista de l'alcalde de Vic a l'ARA, en què instava UDC a sobiranitzar-se i instava Duran a plegar. L'alcalde més important que té Unió no ha volgut que Duran demanés el vot per ell i s'ha decantat, en canvi, pel conseller Felip Puig (CDC).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Vila d'Abadal, la Plataforma per Catalunya de l'ultra Josep Anglada és una “espurna d'un càncer que pot créixer i crear confrontació i inestabilitat social". D'Abadal ha titllat Anglada de ser una persona que busca constantment "la confrontació, el conflicte i la manca de convivència entre els ciutadans". I ha dirigit un "no us el cregueu" al públic.

stats