Política 16/11/2013

Defensa homenatja un alt comandament franquista

Morenés inaugura un seminari que du el nom d'Alfredo Kindelán, cap de l'aviació feixista durant la guerra

Ara
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, amb el ministres de Defensa, Pedro Morenés, avui al Congrés / EFE

BarcelonaEl ministre de Defensa, que comanda Pedro Morenés, ha organitzat unes jornades militars que reten homenatge a un alt comandament franquista i responsable dels atacs aeris de la Guerra Civil, Alfredo Kindelán Duany. La Guerra Civil Espanyola va ser la primera en què l'aviació va bombardejar la població civil i milers de persones van perdre la vida en bombardejos com els de Lleida, Gernika o Barcelona. Morenés va inaugurar dimarts les jornades d'homenatge al general de brigada, que també coordinava les missions que feien els esquadrons de la legió alemanya Cóndor i l'aviació feixista italiana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diari 'Público' ha denunciat el cas ara, però no és nou. La càtedra es va crear el 1988 amb el socialista Narcís Serra de ministre de Defensa i cada any s'ha dedicat als assumptes de l'exèrcit de l'aire. El rei Joan Carles és el president d'honor de la càtedra.

stats