Política 12/06/2012

El PP defensa el número dos de De Guindos i IU diu en qüestiona "l'ètica"

Els partits espanyols reaccionen a la notícia de l'ARA sobre la connexió entre Jiménez Latorre i l'auditora Oliver Wyman

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl Partit Popular "espera" que les connexions entre el secretari d'estat d'Economia, Fernando Jiménez Latorre, i l'empresa Oliver Wyman, una de les companyies a qui el govern espanyol ha encarregat l'auditoria de la banca, no posin en qüestió aquests informes. Segons avança avui l'ARA, el número dos del ministre Luis de Guinos va treballar, poc abans d'assumir al càrrec, al mateix hòlding empresarial.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu del grup popular, Alfonso Alonso, ha assegurat que l'executiu espanyol "ha analitzat i mirat abans" les presumptes incompatibilitats que aquesta situació pot crear.

En canvi, des de l'oposició, el portaveu d'Esquerra Unida, José Luis Centella, aquesta informació demostra que "el partit s'està jugant amb les regles trucades". Per ell, va més enllà d'un "problema tècnic" perquè el que posa en evidència és hi ha "una operació del gran capital que mira de veure com colla al màxim aquest país". Ha assegurat que "èticament i políticament ens sembla malament".

stats