Política 17/06/2012

Sánchez-Camacho equipara Ribó amb Dívar i li demana que dimiteixi

La líder del PP aprofita la polèmica del president del CGPJ per erosionar el Síndic de Greuges en la clausura del congrés del seu partit a Girona

Acn
1 min

GironaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat al Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que segueixi l'exemple del president del CGPJ, Carlos Dívar, i dimiteixi. "En aquests moments de crisi econòmica cal recuperar valors ètics i socials i, per tant, el senyor Ribó ha de donar exemple", ha afirmat la presidenta. Sánchez-Camacho ha destacat que aquest diumenge a Grècia s'està "jugant el futur d'Europa", i ha reclamat una política monetària i financera conjunta entre tots els països europeus. A més, la presidenta ha assegurat que Artur Mas no està en disposició de donar exemple a Mariano Rajoy sobre com s'ha de retallar i com s'han d'aplicar les reformes proposades des del Fons Monetari Internacional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta ha començat el discurs de clausura del 12è Congrés del PP a Girona amb una referència a la situació de crisi actual que viu l'estat espanyol i Catalunya. Segons Sánchez-Camacho, en aquests moments tan difícils és necessari portar a terme una "regeneració política i democràtica" de totes les persones que es dediquen al món de la política. "Cal recuperar els valors socials i l'ètica", ha destacat la presidenta. Per aquest motiu, ha demanat que el síndic de greuges, Rafael Ribó, segueixi l'exemple del president del Consell General del Poder Judicial, Carlos Dívar, que aquest dissabte va avançar que el pròxim dijous anunciarà una decisió "contundent" sobre la seva dimissió. "No es poden fer 50 viatges en dos anys a Taiwan o a les illes Bermudes utilitzant diners públics", ha sentenciat la líder dels populars.

stats