Política 09/01/2013

El PP qualifica Duran d'"incoherent i frívol" per no dimitir pel cas Pallerols

Cospedal assegura que el PP ha donat exemple quan ha tingut presumptes casos d'irregularitats a les seves files

Joan Rusiñol
1 min

MadridD'"incoherent i frívol" ha titllat la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, al líder d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, per no assumir responsabilitats polítiques després del pacte per evitar el judici del cas Pallerols. El cap de files de CiU a Madrid va dir que les prendria si finalment s'acabaven demostrant les presumptes irregularitats que afectessin el finançament il·legal del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Duran haurà de demostrar quina és la seva coherència", ha dit. Un dia més, ha reiterat que el polític nacionalista hauria de plegar també com a president de la Comissió d'Exteriors del Congrés per haver avalat un programa electoral sobiranista i per haver titllat de "claveguera" l'estat espanyol.

Cospedal ha assegurat que no li agrada el pacte amb la fiscalia perquè "dóna una imatge equivocada de la política". Ha subratllat diverses vegades que no tots els partits són iguals i que el PP ha obligat a dimitir molts càrrecs del seu partit sobre qui hi havia l'ombra de la sospita per haver comès irregularitats, encara que al final la sentència hagi estat absolutòria.

stats