POLÍTICA
Política 14/06/2012

Duran: "Espanya no necessita ser rescatada"

El líder d'Unió assegura que els atacs rebuts per l'economia espanyola per part de les agències de qualificació responen a la voluntat d'acabar amb l'euro

Ara / Efe
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés i líder d'Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha assegurat aquest dijous que "Espanya no necessita ser rescatada" i ha atribuït l'assetjament que pateix per part de les agències de qualificació a una maniobra que té com a últim objectiu acabar amb l'euro, "que també està en situació d'emergència". En declaracions als periodistes als passadissos del Congrés, Duran ha assenyalat que "els que sempre han desitjat que Europa no sigui una potència, estan predicant que Espanya està malament, que ha de ser intervinguda, i així intentar arrossegar com més aviat millor a l'euro".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran Lleida també ha opinat que el que ha de fer Espanya "és seguir fent els seus deures", sense que el govern espanyol "abaixi el ritme, perquè l'ha abaixat". I a nivell europeu, el polític català ha reclamat "decisions irreversibles perquè l'euro no es converteixi en un malson", que hi hagi "unió monetèria, bancària i fiscal" i la creació d'una agència de qualificació en el marc de la UE.

stats