Política 06/08/2012

Daniel Fernández: "En cap moment el PSC diu a Ernest Maragall que ha d'abandonar el partit"

El secretari d'organització del PSC qüestiona que al país li interessi que hi hagi eleccions anticipades

Ara
1 min
Sí: Ernest Maragall. No: José Antonio Monago

BarcelonaEl secretari d'organització del PSC, Daniel Fernández, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a 'El món a RAC1' que els socialistes no van demanar a Ernest Maragall que abandonés el partit pel seu vot favorable al pacte fiscal. "En cap moment el PSC diu a Ernest Maragall que ha d'abandonar el partit. Se li va dir si la seva condició de diputat era compatible amb la decisió que havia pres", ha explicat Fernández.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Vam prendre una decisió que va obtenir una resposta i ens hem compromès a parlar-ne tranquil·lament", ha afegit en referència a la carta enviada a Maragall i a la seva carta de resposta.

Fernández també s'ha referit, durant l'entrevista a 'El món a RAC1', a la possibilitat que Artur Mas convoqui unes eleccions anticipades. "Si hi ha unes eleccions ara, no tinc cap problema per afrontar-les", ha dit el secretari d'organització del PSC. Tot seguit, però, ha qüestionat que al país li interessi. Fernández també ha parlat de la negociació amb el pacte fiscal, reclamant "que la política fiscal sigui més justa i que hi hagi una estratègia compartida per anar junts a negociar".

stats