Política 23/11/2012

David Fernàndez: “La CUP tindrà grup propi per dur la veu de les classes populars al Parlament”

El cap de llista per Barcelona de la formació es mostra convençut que la CUP serà al Parlament per plantar cara "a aquells que retallen i privatitzen en nom de Catalunya"

Ara
1 min
David Fernández a l'acte final de les CUP, a les Cotxeres de Sants de Barcelona / TONI GARRIGA / EFE

BarcelonaEl cap de llista de la CUP-AE per Barcelona, David Fernández, ha valorat positivament aquest divendres la campanya electoral tot afirmant que la formació serà present al Parlament per proposar una alternativa nítidament independentista i d'esquerres, que planti cara "a aquells que retallen i privatitzen en nom de Catalunya", segons un comunicat. Fernández s'ha mostrat convençut que el partit entrarà a la cambra catalana i que tindrà un grup parlamentari propi, "per dur la veu de les classes populars al Parlament”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández ha agraït la contribució de les persones que han fet de la CUP "la revelació del panorama polític català", segons la nota: la campanya, ha dit, s'ha fet "a mà, amb el voluntarisme de la militància de la CUP i dels moviments i col·lectius que participen de la nostra proposta política". En aquest sentit, ha explicat que "la distribució de diaris de campanya, la col·locació de pancartes i plafons, l'enganxada de cartells, l'organització d'actes i debats... tot ho fan fet milers de voluntaris".

D'altra banda, la CUP ha anunciat que diumenge desplegarà un elevat nombre d'apoderats i apoderades arreu de les quatre demarcacions: unes 1.500 persones s'han acreditat per tal de garantir la transparència del procés electoral i informar als electors.

stats