MOVIMENTS SOCIALS
Política 21/07/2014

David Fernàndez donarà a Can Vies la indemnització per l'agressió policial

El diputat de la CUP cedeix els 210 euros que rebrà del mosso Jordi Arasa al micromecenatge per a la reconstrucció del centre social ocupat

Ara
1 min
Piulada de David Fernàndez

BarcelonaEl diputat de la CUP David Fernàndez ha anunciat aquest dilluns a través del seu Twitter que els 210 euros que rebrà d'indemnització per la sentència contra l'antiavalot dels mossos Jordi Arasa aniran destinats a la reconstrucció de Can Vies. Tot i que el jutge l'absolgués en primera instància, l'Audiència de Barcelona va condemnar el sotsinspector dels Mossos d'Esquadra pels cops de porra a David Fernàndez durant el desallotjament del moviment del 15-M de la plaça Catalunya el 27 de maig del 2011.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, el parlamentari de la CUP donarà la indemnització que Jordi Arasa li haurà d'abonar al micromecenatge impulsat per l'assemblea de Can Vies per reconstruir el centre social ocupat. Fins al moment han recollit més de 55.000 euros dels 70.000 que es van fixar com a objectiu i, de fet, al seu compte de Twitter ha anunciat que aquest dilluns la pàgina del Verkami des d'on es fan les donacions ha caigut a causa del gran nombre de visites que ha rebut.

stats