POLÍTICA
Política 22/01/2013

CiU porta al ple de la Diputació de Lleida una moció de suport a la declaració de sobirania

La federació vol que la resta de forces s'hi sumin en el ple de dijous

Acn
1 min

BarcelonaEl grup de CiU a la Diputació de Lleida ha presentat una moció de suport al text que s'aprovi al Parlament aquest dimecres sobre la declaració de sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya. La moció, registrada aquest dilluns, reconeix la sobirania del poble de Catalunya per poder determinar lliure i democràticament el seu futur col·lectiu per mitjà d'una consulta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El text aposta per la legalitat, la transparència i la cohesió social com a eines necessàries per tal de promoure la màxima participació de la societat en aquest procés, així com la defensa dels principis fundacionals de la UE de democràcia, estat del benestar i solidaritat entre territoris. CiU traslladarà la moció a la resta de forces polítiques de la Diputació per tal que s'hi sumin en el ple de dijous.

Coparticipació local en el procés

La portaveu del grup de CiU, Rosa Pujol, traslladarà a la resta de forces polítiques de la Diputació de Lleida aquesta moció per tal que en el ple de dijous s'hi acabin sumant. Per Pujol, la voluntat d'aquesta moció és que totes les institucions catalanes se sumin en aquest procés pel dret a decidir amb la finalitat d'encoratjar les administracions locals i la societat civil catalanes a ser partícips i protagonistes en tot aquest procés democràtic.

stats