Política 02/02/2012

Delegats sindicals de la funció pública es tanquen per exigir diàleg al Govern sobre les retallades

Els mossos d'Esquadra els han alertat que tenen ordre de desallotjar-los de les dependències centrals de Plaça Catalunya a partir de les 18.30 hores

Ara
1 min

BarcelonaEls representants de la mesa de la funció pública s'han tancat aquest migdia a les dependències centrals per exigir al Govern que canviï d'actitud i s'avingui a negociar les retallades sobre el col·lectiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les tancades s'han repetit també a d'altres seus territorials de la funció pública com ara a Tarragona i també a les dependències del serveis d'Educació, al carrer Casp de Barcelona, i a la UB.

El representant d'UGT al sector de la Generalitat, Xavier Casas, ha lamentat el "menyspreu als treballadors" per part del Govern i que en la reunió no hi ha hagut cap apropament.

En acabar la trobada, els representants dels sindicats UGT, CCOO i CATAC-IAC s'han tancat per pressionar els seus interlocutors. "La Generalitat s'ha aixecat de la taula; tant la forma com el fons del que està passant és d'extrema gravetat", ha criticat Casas.

Els delegats sindicals tancats a les dependències de Funció Pública han rebut l'avís dels Mossos d'Esquadra que es començarà a desallotjar a partir de les 18.30 hores per ordre de l'Administració.

stats