Política 30/07/2015

Toni Castellà i Assumpció Laïlla, el tàndem de Demòcrates de Catalunya pel 27-S

Núria de Gispert, Joan Rigol i Raimon Carrasco ocuparan llocs simbòlics de tancament de candidatura

Roger Mateos
1 min
Antoni Castellà, Núria de Gispert, Joan Rigol i Mercè Jou, els quatre principals representants d'Hereus UDC1931, plataforma constituïda pels crítics d'UDC / EFE

BarcelonaDemòcrates de Catalunya, els democristians sobiranistes escindits d'Unió, ja han triat els seus candidats per a la candidatura de Junts pel Sí. Toni Castellà i Assumpció Laïlla seran els dos dirigents que ocuparan un lloc de sortida per Barcelona en la llista independentista, segons informen fonts coneixedores de les converses per confeccionar les llistes. A més, Núria de Gispert, Joan Rigol i Raimon Carrasco ocuparan llocs simbòlics de tancament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa al territori, el biòleg Carles Prats és l'aposta de la formació per Tarragona, mentre que la fins ara diputada Elena Ribera ho és per Girona.

També els socialistes sobiranistes de Moviment d'Esquerres han fet un procés de tria dels seus candidats per a Junts pel Sí. La líder del partit, Magda Casamitjana, serà la que ocuparà el número 10 de la candidatura que ERC proposa per configurar la llista de Junts pel Sí, en al qual anirà de número 28.

stats