Política 27/08/2014

Denuncien un atac a la seu d'ANC a Granollers

"Ens van trencar la porta d'una patacada o una pedrada, però creiem que ningú va arribar a accedir a l'interior de la seu", ha explicat a Efe la coordinadora local de l'entitat, Dolors Taulat

Acn
1 min
ANC Granollers

GranollersL'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha denunciat l'atac que ha patit aquesta passada matinada la seva seu a la localitat vallesana de Granollers. L'atac ha succeït aquesta passada nit, segons ha reportat la Policia Local, que ha localitzat la porta de vidre d'accés totalment feta trossos. "Els fets van succeir al voltant de les 1.25 hores de la matinada, ens van trencar la porta d'una patacada o una pedrada, però creiem que ningú va arribar a accedir a l'interior de la seu", ha explicat a Efe la coordinadora local de l'ANC, Dolors Taulat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La responsable de l'assemblea a la capital del Vallès Oriental assegura que no han trobat a faltar res a l'interior del local, situat al carrer de Sant Jaume de la ciutat, i desconeixen l'autoria dels atacants. L'ANC, que assegura que l'atac no li suposarà cap cost perquè disposen de l'assegurança corresponent, ja ha presentat una denúncia davant la Policia Local.

stats