Política 19/01/2018

Detenen un home per haver amenaçat de mort Albert Rivera

El líder de Ciutadans havia presentat una querella en un jutjat de Madrid

Ara
1 min
El president de Cs, Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa Policia Nacional ha detingut aquest divendres un home a Igualada per haver amenaçat de mort el líder de Ciutadans, Albert Rivera. Segons han explicat fonts policials a l'ARA, el detingut està acusat d'un delicte d'amenaces i incitació a l'odi que l'acusat hauria comès a través de Facebook.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La investigació ha començat per una ordre judicial que la policia va rebre arran d'una querella presentada pel mateix Albert Rivera en un jutjat de Madrid després de rebre les presumptes amenaces. En el text es relataven els comentaris que el detingut havia fet a les xarxes socials en contra de Ciutadans i d'Albert Rivera.

Amb l'ordre judicial, diversos agents de la Policia Nacional han arrestat l'home acusat de fer aquestes amenaces i l'han posat a disposició del jutjat de guàrdia d'Igualada. Tant Albert Rivera com la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, han rebut amenaces en diverses ocasions a través de pintades a les seus del partit.

El partit taronja ha emès un comunicat en el qual afirma que no permetrà "que s'amenaci la gent per pensar diferent" i apunta a l'independentisme com a instigador d'aquests fets: "El nacionalisme a Catalunya ha provocat una fractura social que trigarem anys a tancar". Ciutadans agraeix la feina dels "cossos de seguretat de l'Estat i la justícia" per estar defensant la seva "seguretat i llibertat".

stats