DIARI DE CAMPANYA DE CIU
Política 23/05/2014

Piscina, família i migdiada: el dia de reflexió de Ramon Tremosa

El candidat de CiU no garanteix que pugui veure la final de la Champions i assegura que l'any passat es va adormir durant la final de Copa entre Madrid i Atlético

Oriol March
2 min
Ramon Tremosa al Mercat de la Llibertat de Gràcia / ACN

BarcelonaRamon Tremosa necessita una migdiada després de quinze dies de campanya. No és que ho haguem observat els periodistes que l'hem seguit, és que ho ha admès ell mateix en la roda de premsa de balanç de campanya que ha ofert aquest matí a la seu de Convergència. Ha recorregut més de 8.000 quilòmetres i està cansat. Així que, de cara al dia de la reflexió, té pocs objectius: estar amb la família, anar a la piscina salada del Club Natació Barcelona i fer la migdiada. La necessitarà per aguantar la nit electoral de diumenge al Majèstic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tremosa ha acabat amb bon gust de boca la campanya. Aquesta última setmana la mobilització de les tropes de CiU ha estat total i hi ha actes en què han aparegut un miler de persones i en què els auditoris s'han quedat petits. Hi té molt a veure la presència d'Artur Mas, president de la Generalitat, que també ha fet una mica de candidat. De fet, els directes de TV3 –és tot un espectacle veure com, de sobte, s'encén un pilot vermell i el polític en qüestió es posa les piles per deixar clar quin és el missatge del dia– els ha fet Mas. És ell qui ha posat el seu lideratge en joc en aquestes eleccions europees del proper 25-M.

En certa manera, aquestes europees han tingut regust de catalanes. Especialment per la magnitud dels mítings finals i també pels actes secundaris que s'han fet al territori amb quadres nacionalistes que en alguns casos han superat l'aforament de 600 persones. CiU ha posat tota la carn a la graella i aquest diumenge espera aconseguir tres eurodiputats. El desenllaç se sabrà a partir de les onze de la nit. Igual que demà, a les onze, ja se sabrà qui haurà guanyat la final de la Champions. La seguirà Tremosa? "L'any passat em vaig adormir amb la final de Copa que disputaven Madrid i Atlético". Dependrà de com hagi anat la migdiada.

stats