DRET A DECIDIR
Política 08/09/2013

El Diplocat inicia una sèrie de videoconferències per explicar al món el dret a decidir dels catalans

'What's up with Catalonia? The awakening of an ancient nation' és el títol de la primera conversa 'online'. Hi han participat els escriptors Liz Castro i Matthew Tree i l'exdiputat estonià Ülo Laanoja

Ara
1 min

BarcelonaEl Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) s'estrena al servei de videoconferències Google Hangouts per explicar a l'opinió pública internacional per què Catalunya vol organitzar un referèndum per decidir el seu futur. La primera videoconferència, sota el títol de 'What's up with Catalonia: the awakening of an ancient nation', es va celebrar aquest divendres passat, 6 de setembre, i hi van participar l'escriptora nord-americana Liz Castro, autora del llibre 'What's up with Catalonia. The causes which impel them to the separation'; l'escriptor britànic Matthew Tree, que el 2011 va publicar el llibre 'Barcelona, Catalonia, a view from the inside', i l'exdiputat del Parlament d'Estònia i organitzador de la cadena Bàltica del 1989 Ülo Laanoja. La periodista catalana Teresa Turiera va ser l'encarregada de moderar la conversa 'online'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquesta és la primera d'una sèrie de videoconferències organitzades pel Diplocat amb l'objectiu d'explicar al món el moment polític que viu Catalunya.

Google Hangouts és un servei digital que permet retransmetre en directe una conversa entre dues o més persones a la vegada.

La primera videoconferència del Diplocat es va centrar en el dret a decidir i la Diada de l'Onze de Setembre d'enguany, amb especial referència a la Via Catalana, la cadena humana que aquest dimecres enllaçarà Catalunya de nord a sud.

Les pròximes converses 'online' organitzades pel Diplocat es podran seguir a través del canal de l'organisme a YouTube.

stats