DEBAT D'INVESTIDURA
Política 20/12/2012

Camats lamenta que Mas no sigui igual de valent contra l'austeritat

La portaveu ecosocialista apunta que "el proper president de la Generalitat tindrà una herència molt pitjor que la que es va trobar l'anterior"

S. González / R. Tugas
1 min

BarcelonaLa portaveu parlamentària d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha reconegut que han vist un canvi en el discurs d'Artur Mas, que ha passat de ser un "alumne avantatjat de les polítiques d'austeritat" a acatar-les "amb certa retòrica de l'acceptació". Tot i això, la dirigent ecosocialista ha afirmat que l'única evolució real és retòrica i ha lamentat que "la valentia que demostra en encarar amb l'Estat espanyol la negociació [cap a la consulta] no la demostra quan diu que el marc econòmic és igual d'insostenible però el que fa és acatar el que diuen Madrid i Brussel·les". En aquest sentit, ha criticat que Mas no hagi fet cap referència a les persones que pateixen les retallades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Camats ha ironitzat, en relació amb l'herència del tripartit a què tant va fer referència el Govern l'anterior legislatura, que "el proper president de la Generalitat tindrà una herència molt pitjor que la que es va trobar l'anterior". "El candidat a la Generalitat no s'hi ha referit", ha apuntat la dirigent ecosocialista. Finalment, ha lamentat igualment que no hagi fet "ni una sola referència als casos de corrupció del nostre país, [...que també afecten] al seu propi partit o al Govern".

stats