Política 02/08/2018

Xavier Domènech va visitar dimecres els presos polítics tancats a Lledoners

Avui hi tornaran a anar el president de la Generalitat, Quim Torra, i la portaveu, Elsa Artadi

Ara
1 min
El cap de files de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, al Parlament.

BarcelonaEl líder de Catalunya en Comú - Podem, Xavier Domènech, va visitar aquest dimecres els líders independentistes que són a la presó de Lledoners. El cap de files dels comuns ho va fer públic en una publicació al seu compte de Twitter ahir a la nit, on també va afirmar que espera "veure la resta en breu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al tuit, Domènech també va explicar que va poder parlar amb Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Raül Romeva, amb qui va conversar sobre "el futur de Catalunya", i ha reivindicat que l'intercanvi d'ahir a la presó s'hauria de fer "en llibertat". "La seva, la de tots i totes", ha conclòs. Domènech també va veure Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn.

Fa unes setmanes, el líder estatal de Podem, Pablo Iglesias, també va visitar el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, que en aquells moments era a la presó de Soto del Real. Al març, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també va visitar Cuixart, Jordi Sànchez i Quim Forn a les presons madrilenyes.

Aquest dijous el president de la Generalitat, Quim Torra, i també la portaveu del Govern, Elsa Artadi, visitaran els presos que són a Lledoners. És la tercera vegada que Torra visita els presos. La reunió arriba just l'endemà que es reunís per primera vegada en set anys la Comissió Bilateral Generalitat-Estat.

stats