NOU GOVERN
Política 17/12/2010

Duran avança que Unió tindrà presència a totes les conselleries

El líder democristià i Mas estan buscant dos o tres independents per dirigir conselleries del nou executiu

Redacció
1 min
El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, després d'una reunió del grup parlamentari de CiU.

BarcelonaEn una entrevista a Catalunya Ràdio, el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, va avançar que el proper govern d'Artur Mas estarà més trenat que mai entre els dos socis de la federació nacionalista. Així, segons el líder democristià, Unió podrà situar alts càrrecs del partit en conselleries dirigides per CDC, i viceversa. Segons Duran, aquest fet es deu a la voluntat de fer un “govern dels millors”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per tal d'incorporar les persones més preparades per a cada departament, tant el secretari general de la federació com el futur president també estan buscant dues o tres persones independents per dirigir conselleries o per incorporar-les al govern en càrrecs de responsabilitat, atesa la seva “vàlua professional”.

Pel que fa a la seva col·laboració amb el Govern, Duran ha explicat que ell continuarà a Madrid, però que ajudarà com a “assessor” en la projecció internacional de Catalunya “sense que costi un euro al contribuent”. "Fa molts anys que em dedico a la política internacional. Tinc molts contactes no només a Europa sinó al món", ha justificat. Tanmateix, també ha puntualitzat que "les relacions exteriors de la Generalitat" pròpiament dites "les portarà el departament de Presidència".

stats