Publicitat
Publicitat

Política

Duran i Lleida augura que es retallarà i “molt” de TV3

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles lamenta les retallades en sanitat però diu que val més “amputar un dit” que “tota la cama”

Josep Antoni Duran i Lleida, portaveu de CiU al Congrés i candidat de la federació al 20-N, ha dit aquest diumenge que el Govern està retallant de tot arreu, i ha augurat que, en aquesta línia, es retallarà "i molt" de TV3. Ho ha dit a Punto Radio, preguntat per les retallades en sanitat. En aquest sentit, Duran ha dit que en aquest camp és "d'on menys es retalla". El dirigent nacionalista ha lamentat les tisorades en matèria de sanitat, però ha advertit que hi ha una situació "que cal afrontar" i ha assegurat que val més "amputar un dit" que no pas "tota la cama".

Duran ha recordat la dificultat econòmica que es travessa i ha subratllat, en aquest context, el fet que el Govern retalla “de tot arreu”. Ha afegit, però, que "d'on menys" es retalla "és de sanitat", malgrat admetre que és un sector sensible, i per aquest motiu ha generat "més protestes"

Finalment, ha picat l'ullet als metges assegurant que “estan mal pagats” i ha subratllat que “han de tenir una remuneració molt més adequada al valor que significa la seva aportació a la salut dels ciutadans”. En aquest sentit, ha destacat que “cal parlar d'aquestes coses”i trobar “la manera” d'obtenir diners per “garantir la sostenibilitat del sistema sanitari”.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT