Política 29/04/2014

Duran afirma que l'agressió a Navarro no té "res a veure" amb el debat sobiranista

El líder de CiU a Madrid assegura que a ell l'insulten "cada dos per tres"

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha negat que l'agressió que va patir el primer secretari del PSC, Pere Navarro, tingui "res a veure" amb el procés sobiranista a Catalunya. Per això, ha demanat a tothom "no treure les coses de polleguera".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha assegurat que ell no se sent interpel·lat quan el dirigent socialista acusa alguns polítics de posar "matisos" a la condemna d'aquest acte violent. El líder d'Unió Democràtica condemna els fets "com el primer".

Sobre els insults que, segons publica el diari El Mundo, ha rebut a Catalunya el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, hi ha tret importància dient que a ell l'insulten pel carrer "cada dos per tres" i que la tasca d'un polític és saber "aguantar" i que, a més, el ministre "va ben protegit". Segons diu, potser hi ha qui té la "pell més fina" del compte.

En qualsevol cas, ha negat que es pugui generalitzar un clima de confrontació a Catalunya i ha recordat el mal moment d'imatge que viu el conjunt de la classe política. En aquest sentit, ha subratllat que "milers" de persones van omplir els carrers de Barcelona a la Diada de Sant Jordi, que hi van passejar polítics de tots els colors -ha citat Rosa Díez, d'UPyD-, i no hi va haver cap incident.

stats