CAP AL 20-N
Política 30/10/2011

Duran i Lleida: "Si el PP truca a la porta ja sap la resposta de CiU"

Situa el pacte fiscal i el corredor mediterrani com a condicions insalvables. Duran reitera que no ha mantingut cap contacte ni amb PP ni amb PSOE per eventuals acords després del 20-N

Efe
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat avui que la seva formació no ha mantingut cap contacte amb altres partits polítics sobre la futura governabilitat d'Espanya, i ha remarcat que si el PP "truca a la porta, ja sap la resposta de CiU". En declaracions a la premsa en un acte de precampanya a Nou Barris, Duran ha dit que si el guanyador de les pròximes eleccions, que, segons la seva opinió, "serà el PP", truca a la seva porta, CiU posarà sobre la taula la necessitat d'un pacte fiscal, demanarà el corredor mediterrani o noves mesures per a emprenedors.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha dit que també demanarà que "no es toqui la llei de morositat" i que "hi hagi un canvi respecte de les polítiques lingüístiques". "Ara bé, no hi ha hagut ni de lluny cap classe de contacte i seria absurd per la nostra part, perquè primer han de passar les eleccions i després veurem si els interessa CiU". A preguntes dels periodistes, també ha lamentat que es "furti a la ciutadania" un debat televisiu a tres bandes, entre ell i els candidats del PP i del PSOE, perquè la seva formació "serà, en qualsevol dels casos, imprescindible com ja ho va ser en el passat".

stats