Publicitat
Publicitat

REMODELACIÓ DEL GOVERN

Duran creu que la remodelació del govern Zapatero respon als "desitjos i necessitats" de Rubalcaba

Opina que serà l'exministre i candidat socialista qui marqui la data de les eleccions en funció dels seus interessos electorals

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha assegurat que la remodelació del govern de l'Estat espanyol respon als “desitjos i necessitats” del candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba. Duran ha afegit que la data de les eleccions generals vindrà precisament imposada per Rubalcaba, que haurà d'avaluar si guanyar temps el beneficia o el perjudica.

Durant un dinar de la Fundació Catalunya Oberta, Duran ha subratllat que, tot i que els canvis són lògics, el govern espanyol “ha perdut l'oportunitat” de simplificar l'administració, tal com Rubalcaba ha defensat els darrers dies. El líder d'Unió ha insistit que podrien haver-se unificat els ministeris de Cultura i Educació, i els de Justícia i Interior.

El portaveu de CiU també ha explicat que la legislatura “va començar malament i acabarà pitjor” perquè l'Estat ha anat a remolc de les circumstàncies econòmiques. Duran ha assegurat que els socialistes fa temps que estan “orfes de líders” i ha considerat que el més convenient pel país és que Zapatero conclogui la reforma de les pensions i la negociació col·lectiva i convoqui eleccions al novembre. A l'acte de la fundació vinculada a CiU també hi han assistit, entre d'altres, els exdirigents de CiU Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, inculpats pel cas Pretòria.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT