POLÍTICA
Política 08/08/2012

Tensió entre Duran i dirigents sobiranistes de CDC per l'aposta independentista de Rull

Duran insta Rull i els sectors de CDC que volen canvis al Govern a "deixar descansar la gent". El cap de llista de la federació a Badalona replica a Twitter que Unió no té en compte que "tocant Rull, toca el cor de CDC". Falcó, però, ha eliminat el tuit minuts després

Acn
1 min
Falcó ha respost així a Duran

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés i president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha instat aquest dimecres implícitament el secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, i els "sectors de CDC que volen canvis al Govern" a "deixar descansar la gent" aquest estiu. "Sectors de CDC volen canvis al Govern, altres diuen amb qui hem de governar i ERC diu els requisits del seu suport. Cal deixar descansar la gent", ha dit Duran a través del seu compte personal de twitter.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rull va apostar per un acord d'estabilitat amb ERC i Felip Puig va fer declaracions en la mateixa línia. A més, algunes informacions parlen de membres de CDC que volen substituir alguns consellers del Govern.

Friccions amb CDC

La reacció de Duran, que havia guardat silenci fins aquest dimecres entorn a l'aposta independentista de Rull i altres dirigents de CDC,ha provocat que el líder de CiU a Badalona, Ferran Falcó, hagi advertit també a Twitter: "En Josep Rull rep crítiques del PP i el PPC. Lògic. I d'UDC, que no té en compte que, tocant Rull, toquen el cor de CDC. Convé descans, a tothom". "En Josep Rull està rebent per haver dit el que pensa la majoria de CDC. El problema de la minoria és si podrà o voldrà compartir el futur", encara ha afegit. Però el cert és que Falcó ha acabat esborrant del seu Time Line els dos tuits polèmics. El ritme de la transició nacional genera friccions entre CDC i Unió.

stats