Política 06/11/2012

Duran: "S'han instrumentalitzat declaracions meves per reflectir coincidències amb el PP"

El líder d'Unió recorda les seves "cartes credencials" i considera "molt encertada la campanya de CiU", a més de carregar contra el PP i ERC per instrumentalitzar les seves paraules i presentar-lo com a poc lleial a Mas

Ara
1 min
Captura de l'article al blog de Duran

BarcelonaJosep Antoni Duran i Lleida marca distàncies amb el PP. En un article publicat al seu blog, el líder d'Unió ha lamentat, aquest dimarts, que "aquests dies s'han instrumentalitzat unes declaracions meves per reflectir coincidències amb el PP o deslleialtats amb el president Mas. No tinc cap necessitat de justificar-me davant de ningú".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i així, Duran afegeix, en l'escrit, que vol recordar les seves "cartes credencials": "La millor prova de lleialtat a CiU són els 30 anys de serveis a la causa. Moltes vegades s'han utilitzat plantejaments meus per dir que jo aniria a parar no sé on. Sóc on he estat sempre: a CiU i, des de fa 12 anys, al costat del president Mas".

Duran defensa que "la campanya [de CiU] és molt encertada" i que "la manifestació de l'11 de setembre va superar les previsions de tothom"; afegeix que el milió i mig de persones que es van manifestar "obren irreversiblement una nova etapa política a Catalunya" i que aquesta nova etapa "ha de consagrar-se forçosament a les urnes". "Des que vaig ingressar a Unió, defenso el dret a l'autodeterminació, que no equival a 'independència'. És una possibilitat. No l'única. Per això cal saber quina és la voluntat d'un poble, en aquest cas el català", sosté.

En referència tant al PP –que "diu que dono cobertura als seus arguments", diu– com a ERC –que "es presenta com a més lleial al president Mas"–, Duran conclou l'article amb l'afirmació: "Que ningú busqui les pessigolles ni intenti guanyar vots amb intrigues".

stats