ELECCIONS ESPANYOLES
Política 06/08/2011

Duran aposta per grans acords de CiU amb PP i PSOE més enllà del govern patriòtic que defensa Bono

Si bé Montilla deia ahir que el líder de CiU a Madrid només aspira a ser ministre, Duran ha replicat avui que és paradoxal que qui faci aquesta afirmació sigui precisament un exministre

Acn
1 min
Duran ha participat avui en un esmorzar amb militants d'UDC del Baix Empòrdà

PalafrugellEl candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha apostat avui per un govern de concentració més enllà del de coalició entre el PSOE i el PP que va defensar ahir el president del Congrés i dirigent del PSOE, José Bono. Segons Duran i Lleida ara és important "sumar energies" per sortir de la crisi econòmica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si el que pretén Bono és que hi hagi un govern de coalició entre el PP i el PSOE que exclogui les altres forces polítiques, no hi estic d'acord, perquè seria un greu error per a Espanya", ha afirmat a Palafrugell (al Baix Empordà) durant un esmorzar amb militants d'Unió de la comarca. En aquest sentit, Duran ha assegurat que tant els populars com els socialistes només han "primat" els seus interessos sense tenir en compte els dels ciutadans. Després que l'expresident de la Generalitat i líder del PSC, José Montilla, el va acusar ahir d'aspirar a ser ministre, Duran li ha respost avui que és paradoxal que qui ho digui sigui precisament un exministre del PSOE.

stats