Publicitat
Publicitat

CAP AL 20-N

Duran: "El dia 20 hem de bombardejar les urnes amb paperetes de CiU"

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, aprofita l'inici de campanya per carregar contra les polèmiques declaracions de Gregorio Peces-Barba

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, ha encetat aquesta nit el camí de la campanya electoral demanant als votants que "bombardegin" les urnes de paperetes de CiU el dia de les eleccions, el 20 de novembre. D'aquesta manera, Duran insta els seus electors a frenar la majoria absoluta del PP i, al mateix temps, carregar contra les polèmiques declaracions de Gregorio Peces Barba en què ironitzava sobre els bombardejos efectuats sobre Barcelona en altres èpoques històriques. 

El president de la Generalitat, Artur Mas, que va parlar abans que el candidat, va afirmar que per ajudar el Govern, el més necessari és votar CiU. Va parlar de "situació transcendent" en quant a l'evolució de l'euro i de l'eurozona. L'expresident Jordi Pujol va demanar treure un bon resultat "per poder fer el que cal fer", tot rememorant la batalla per l'Estatut de l'any 1978. "Això es va perdre a Barcelona, i havent perdut a Barcelona, què coi hem d'anar a defensar, a Madrid?", s'ha preguntat. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va reiterar la voluntat d'obtenir el pacte fiscal i la necessitat d'obtenir un bon resultat a Catalunya.


Podeu llegir la informació completa a l'ARA Premium.

Més continguts de

PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT