ELECCIONS 2011
Política 06/05/2011

Duran crida a recuperar la Diputació de Girona

El líder d'Unió ha presentat la candidata de La Bisbal d'Empordà alertant dels perills de la reedició municipal del tripartit

Oriol March
2 min

La Bisbal d'EmpordàEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha demanat la mobilització de l'electorat de les comarques gironines per tal que la diputació de Girona quedi en mans de CiU. "Hem de demanar que els ciutadans votin també CiU a les municipals, d'això en depèn el consell comarcal i la diputació", ha assegurat Duran, assenyalant que en aquesta institució ara hi governa el tripartit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El tripartit s'ha tornat a reunir, es refà per parar el pas a CiU", ha assegurat el líder d'Unió, que s'ha expressat en la mateixa línia que ho va fer ahir a la nit en l'arrencada de campanya. Ha carregat durament contra l'anterior govern per la seva gestió i per les crítiques que està fent contra les retallades del govern de CiU. "Ara hem d'actuar amb rigor com ho fan les famílie, i hem d'aconseguir el màxim de vots possibles per reforçar el projecte que lidera Artur Mas a la Generalitat. "Jo menjo fruita del senyor Foradada, les portes de casa són de La Bisbal, l'aparellador de La Bisbal, sé que el consum ha baixat" ha apuntat el líder d'Unió en un discurs que ha buscat la proximitat amb la candidata de CiU a La Bisbal, l'actual regidora de Cultura Núria Anglada.

Pel que fa a les declaracions de José Montilla a l'ARA, Duran ha assegurat que el pare de l'estat del benestar a Catalunya és CiU, que el va "construir des durant 23 anys". El líder d'Unió s'ha queixat de les acusacions dels socialistes en referència a què els nacionalistes està inflant la xifra de dèficit de la Generalitat per poder dur a terme les retallades. "Una denúncia, la de les retallades, que serà l'únic argument de l'oposició", ha conclòs.

stats